开放注册中
搜索

禅城魁奇路fd会所体验报告

子卓 发表于 2022-6-20 21:35:55 | 显示全部楼层 |阅读模式

好耐冇见,上半年挂住揾工一直冇乜时间放松下,最近终于有时间松一松,上嚟讲下前几日去完fd嘅感受。
前几日同朋友喺新DNA食完中午饭,见下午冇乜嘢做,打算一齐消磨下时间。忽然谂起附件万通国际有间会所未去过,打算叫埋朋友一齐去。结果朋友打死都话惊,唔去。咁冇计喇,唯有独自去偷欢。
  去到万通国际楼下,唔知点上去,行咗一圈,发现安利隔离有个门口有个靓仔喺度。上前一问,原来系会所人员,安全度有翻咁上下。小弟打算mz,被告知上4楼,之后被送上电梯。搭紧电梯时,心谂:4楼系叫my会所,并唔系叫fd。带住疑问,上到四楼,电梯门开,bz问:mz还是am?我:mz。之后被bz带去房间。途中问bz:这里是不是跟楼上fd有合作?bz答:是,am在5楼,mz在4楼。路上我见到有逃火门写住:am从这里上5楼,再结合搭电梯时电梯系上唔到5楼,得出结论,呢间嘢安全指数真心高。
入到房,bz告知要两点后先有技师,睇咗下时间,1点50,差10分钟。于是张沙发度瞓下。随住一阵敲门声,js到,惯例换一个。大概几分钟后,第二个js敲门,娇小型,一于就佢喇。沐足盆防水时js用广东话问:你系咪本地人啊?我:系啊。心大家都系广东人,一切就变得亲切喇。
  头钟过程就普通按下头,松下骨同有意冇意地摸敏感部位,期间同js一齐吹水,由周遭环境倾到各色各样嘅客人。大概仲有10分钟,js成个人趴喺小弟身上,手伸入我嘅杉内,用手指摸rt。出于礼貌我问:可唔可以摸你啊?js一笑,话:你想摸我边度?之后又系一笑。我见js冇明示,就冇更进一步了,由佢趴喺我身上
  不久钟响够钟,js问:加唔加钟啊?(呢度系mz加钟可以起飞)我本身只系想放松下消磨下时间,见咁好倾于是话:加。只见js微微一笑,眼神由之前嘅大姐姐温柔嘅眼神转变成意味深长嘅眼神。先攞出用工具帮我撩耳仔。撩完耳仔之后就系喜闻乐见嘅阶段。过程唔讲太多,就系普通嘅起飞过程(全程都系佢趴喺我身上)。途中问js:可唔可以伸入去摸你?js话:上面可以,下面唔得。于是伸手进入,一摸,真系好平,冇计,唯有伸去最“突出”嘅地方。我不断摸,不断转换频率同动作,js可能有反应,反复用双腿夹我嘅右腿。剩翻大概10分钟,由于小弟自身体质原因,系好难出嘅,俾js讲:投入d。继而施展浑身解数等我可以成功起飞。不得不说呢种敬业精神真系难得,好多场嘅js都系见出到就出到,出唔到就7就,或者佢地见好耐都冇出就开始偷懒,相比之下呢位姐姐仔算得上清流。
  话咁快就过咗两个钟了,埋单盛惠199+199(未订房,貌似订房可以减20),js号码冇问。可能会翻食。
真系噶?点解嘅?你好叻啊!
仁者忠信 发表于 2022-6-23 17:57:51 | 显示全部楼层
mz都甘贵啊。
kit12789 发表于 2022-6-23 23:33:53 来自手机 | 显示全部楼层
支持兄弟的分享
275216100 发表于 2022-6-22 19:54:59 来自手机 | 显示全部楼层
有没部长微信
nettt 发表于 2022-6-22 23:37:04 来自手机 | 显示全部楼层
宜家mz都快上200了
hateyouvery 发表于 2022-6-24 06:06:41 来自手机 | 显示全部楼层
快400了才1手,也太贵了,还没有啥服务
佛山吴彦祖 发表于 2022-6-25 10:52:36 | 显示全部楼层
楼主洗400打个飞机,真系善人啊
heheda2 发表于 2022-6-25 16:11:26 来自手机 | 显示全部楼层
有点贵啊......
ssk 发表于 2022-6-25 16:52:18 来自手机 | 显示全部楼层
佩服楼主4个人头飞机
zyzyzy 发表于 2022-6-25 17:43:35 | 显示全部楼层
我决定还是去JH