开放注册中
搜索

桑拿吐槽 女版卖鱼强

守望者 发表于 2023-2-27 15:00:37 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
本帖单纯吐槽 如有雷同 欢迎告我

一出册就搞乱市场 300一台提成搞乱行程 唔该你做个人啦
这行真系好閪烦 你老母一个场喺度恶意涨价 搞閪到个个场跟住升 经营者辛苦 顾客仲更加辛苦 其实最核心嘅问题系咩呢 系无新血入来
另外各方各面嘅影响 令到而家D靓妹啊 甚至系零零后啊 多左好多选择比如直播啊抖音一类 涉猎桑拿比较少咗 应该系要解决这个问题 即系等同于而家经济差啦 唔上唔落 系咪应该会有D抖音度跳舞唱歌做唔掂的 会退翻落来待业 其实应该可以去寻找这种
我屌 这个市场不去推陈出新 反而宜家仲喺度争紧原有那批老饼 搞到300蚊提成根本就唔值 根本就无必要 物价上涨都唔系咁涨法吧

这一代经营者真系好閪烦 杏加橙狗屎垃圾九唔搭八的人品素质乱七咁嚟 我宁愿好似以前咁啦 香港佬打入来市场 即系好似肉泉啊 龙乜涛 四茅大酒店啊 YQC 南洋皇宫 广大 即系大家几足鼎立 互相竞争 咁样其实大家都happy happy 行内去稳固守住底线 现在偏偏就系因为一小撮人搞D咁嘅嘢出嚟 破坏生态平衡
搞到无餐饮成本就掟落D女度 场地场所装修成本乜七都掟落条女度 到最后全部得益都系D女 养到寸晒 个饼就得咁大个 条女嘅提成占咗成百分之八十 羊毛出在羊身上 成本都系顾客埋单 你教我地狼友点去玩 真系拗晒头

讲开个头真系把几火 讲个女版卖鱼强的故事
话说好耐好耐以前 当时棕西海老细系要炒鸠咗这个死老举 反正意思就系俾几千蚊遣散费佢 只要你唔做翻这行 每个月都有 应该系属于架空或者点之类啦 反正就唔好再翻来公司啦 咁佢肯定唔閪愿意
终于有一晚正当最多客嘅时候 突然间叫晒所有女走集体罢工 但系大家应该清楚 公司已经系运作中 D女喺度上紧班有一段时间 又压住钱系度嘛 肯定唔系话个个都肯走 佢突然一声令下 边个继续上钟 我即刻报警 跟住瞬间棕西海被清空咗 咁最后嗰晚带住成班女去咗白金汉唱K

a462885252a 发表于 2023-2-28 16:06:00 来自手机 | 显示全部楼层
所以我想知道系边度?
wwkjcxc 发表于 2023-3-2 13:53:47 | 显示全部楼层
狼友是经营者吧?这么了解这么激的?有什么好路数?
asd2911315 发表于 2023-3-2 19:16:02 | 显示全部楼层
谢谢老狼分享
feng1115 发表于 2023-3-2 22:12:51 来自手机 | 显示全部楼层
………………………………………………………………
nmbs 发表于 2023-3-3 22:19:24 来自手机 | 显示全部楼层
没看懂呐呢