开放注册中
搜索

[禅城]体验佛山FDLJ沐足起F.之后继续佢按我mo到够钟

mcmary 发表于 2018-1-31 13:48:01 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-01-16
场子:FDLJ沐足
酒店地址:佛山

价格:158。168
服务员数量:35

呢几日睇到富X丽晶沐足D报告...有D9庆庆...今日中午训醒无聊...坐车去体验
坐206到窖口...慢慢散步过去..坐电梯上楼..前台有一女XingBZ问SN定沐足...我话沐足...佢一边带我入房一边问我腰158噶定168噶...
我问佢有咩唔同...佢话158就系各位介绍果个...70分钟...168系有独立洗手间同 AM 幢但D女唔TYF....我话要158果个...
入到房坐咗阵Chou咗支烟JS就到咗了...睇个样大概25~28左右...玻都几大下...戴眼睛(相信有LY睇到呢度已经估到系边个)...见到个样睇落尚算顺眼就费事换...
然后调谁泡脚...其间JS问我税温够唔够...我话OK..(仲有9心机同你慢慢泡脚咩)...
一路泡脚JS一路 AM (佢按我mo)^^其间不断互相挑豆...
约莫20分钟左右...JS开始托衣FW...过程同其他LY讲噶差唔多...觉得无咩新奇...
起F.之后继续佢按我mo 到够钟...埋单走人...
lmlqq999 发表于 2018-1-31 14:22:10 | 显示全部楼层

又是拼音代码
pkpkpkwei789 发表于 2018-1-31 21:49:54 | 显示全部楼层

好似好远,不是禅城吧?
antfat 发表于 2018-2-1 06:14:08 | 显示全部楼层

得闲去试下先得。
zxcvbnm111 发表于 2018-2-1 17:23:40 | 显示全部楼层

可以。有空就过去
寻找激情一夜 发表于 2018-2-2 01:26:39 | 显示全部楼层

这里是哪里?看不懂啊
123木头人321 发表于 2018-2-2 10:34:12 | 显示全部楼层

这个可以有,价钱实惠
axiaoniaoxxp 发表于 2018-2-2 14:35:41 | 显示全部楼层

好的谢谢分享
guohaovip 发表于 2018-2-3 23:51:00 | 显示全部楼层

都不知道具体位置
fsssk 发表于 2018-2-5 00:38:30 | 显示全部楼层

这是哪里?拼音代码没对上