开放注册中
搜索

[顺德]容桂xgzd有KJBT, FW很好!

jjww5354520 发表于 2017-10-5 15:37:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-09-29
场子:xgzd
酒店地址:容桂

价格:338
服务员数量:40

寻日想搵个地方出出火,见之前有LY介绍容桂xgzd唔错,所以就去试试啦,开住架车去到文海西路条天桥就见。睇出面装修就一般般,入到去有个XJ先问我做羊服务,我当然系要TY啦,佢话有198同268。一场来到,当然要试试268。之后入去冲澡,冲凉地方好细,而且无服务员系入面,开柜都要走出去叫人开,YF.毛巾都要自己去拎既。之后冲完凉就上房,因为第一次来,无熟识JS就叫佢介绍一个。间房就得一张床,而且张床系对正晒门口个窗,出面一望就知入面做紧羊。第一个JS来到,TMD直头系大妈,又肥又老,我即时叫佢换个人,第二个JS属於少F.型,小小肥,bobo有C。入到来就问我系咪做268服务,之后佢就系个工具箱拎野出黎,帮我下面消毒,都消毒得几专业,LY不用担心卫生问题。之后就先AM啦,佢就含啖水,系我全身MY,都几舒服架,之后就TY啦。JS既TY手法不错,几专业,喜欢AMTY既LY可以一试。唯一唔会就系佢地用既油唔好,太乾,BL喜欢滑滑的油。推完背之后就翻身推前面。又系含啖水全身MY。之后就BT了,JS把YF.NY..都T.了,然后帮我用爽身粉BT。好鬼舒服!BT完之后佢用漱口水消毒自己个口,再含啖水帮我KJ。过程不表,过十几分钟就出水。xgzd应该系容桂算系咁上下既KJ场啦,个场多数都系少F.,颜值控就唔洗点考虑。不过FW真系好好,不用套KJ,tuo衣BT,而且AM手法不错。LY们可以一试啊,268就有咁既FW。 JBW 338先有KJ。JS号码系108。
sn112233 发表于 2017-10-5 16:33:06 | 显示全部楼层

论坛有你精彩,多谢你分享
cao5566 发表于 2017-10-5 16:42:34 | 显示全部楼层

碌鸠一震,喷精走人吧!
13536654007 发表于 2017-10-5 16:43:14 | 显示全部楼层

lovebt999 发表于 2017-10-5 16:43:57 | 显示全部楼层

看看具体内容
xixihu123 发表于 2017-10-5 17:00:33 | 显示全部楼层

走过路过,不错过!
qiqiwy 发表于 2017-10-5 17:00:52 | 显示全部楼层

走过路过,不错过!
akoneax 发表于 2017-10-5 17:01:15 | 显示全部楼层

走过路过,不错过!
a01260 发表于 2017-10-6 11:48:51 | 显示全部楼层

不知道在哪里 求告知嘛
aplool 发表于 2017-10-6 16:03:37 | 显示全部楼层

哪里的?,的