开放注册中
搜索

[高明]高明YA真系有ML架

bjzong 发表于 2017-6-25 14:27:47 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-06-22
场子:YA
酒店地址:高明大道边

价格:500
服务员数量:40

前段时间系陌陌加左个GIRL,照片睇身材唔错,高挑,细问之下,原来系高明大道边YA做AMJS,哇塞···我就系高明啊···YA我熟悉啊,以前有SN时候经常去,后来YD,只剩MZ就无去过,色心大起按耐不住即刻过去,一楼咨客(或BZ?)问MZ定系AM,当然AM啦,就点左呢个GIRL,系房间等个时,有D忐忑,唔会系照骗挂!!不过,当JS开门入黎时,眼前一亮啊,身材确实无得顶,真系几高挑,XX.就唔系几大,正啊!!(有图片为证)拿拿声冲凉入房~~~~前戏都系个D,按背,按PG,可惜无TOUTOU,有D失望。重点系按正面时,坐系我身上,用MM摩擦我DD,各种挑D.,SHENYIN,爽啊,当然,我都揸佢XX.,真心唔系好大,仲摸埋佢MM(原来俾摸,哈哈),几分钟后佢问我想唔想ML,嗯嗯想啊,几钱?500,连钟钱。哦··其实就系房间偷偷地做,当时确实系想,不过YD之下有D惊,所以就无应承佢,后来佢就训低帮我DFJ到出水,问佢点解咁够胆,佢话睇房间啦,刚好呢间房外面见唔到里面,咁就唔怕,跟住问佢约出去得唔得,佢又话除左大姨妈就日日上班,慢慢三四点收工,好夜啊。。倾多阵就够钟咯,于是买单走人,就系咁得到左YA确实系有ML的!价钱应该仲可以讲下,睇各位LY本事咯。有JS号,中意的话可以买
nishengri 发表于 2017-6-25 15:26:26 | 显示全部楼层

js是多少?
65327140 发表于 2017-6-25 16:11:48 | 显示全部楼层

图片为证?图片呢?我怎么没看到
飞天奶茶妹妹 发表于 2017-6-25 16:51:58 | 显示全部楼层

有兴趣看看~
guohaovip 发表于 2017-6-25 16:53:11 | 显示全部楼层

遵循一条原则,有炮必打,别憋屈了自己
m想l 发表于 2017-6-25 16:54:42 | 显示全部楼层

先看看再说
mjy27 发表于 2017-6-25 17:00:34 | 显示全部楼层

谢谢分享。。。
axiaoniaoxxp 发表于 2017-6-25 17:47:01 | 显示全部楼层

在那里附近的啊没去过
tarring 发表于 2017-6-25 21:41:42 | 显示全部楼层

感觉现在都是这些,没什么桑拿服务了
bdh7788 发表于 2017-6-26 17:18:20 | 显示全部楼层

支持支持支持一下我的想法